Home

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Ten gevolge van de aanhoudende coronacrisis, zien wij ons genoodzaakt om het programma van de Legal Soft Skills Academy aan te passen. We houden u verder op de hoogte van welke opleidingen verplaatst zullen worden en welke opleidingen online zullen kunnen plaatsvinden.

LEGAL SOFT SKILLS ACADEMY 2020

Met de Legal Soft Skills Academy bieden wij u de mogelijkheid om uw cross-functionele vaardigheden, met name uw soft skills, verder te ontwikkelen.

Wij hebben getracht dit programma aan te passen aan uw specifieke behoeften. Zo treedt u vaak op als een (juridische) risico- en projectmanager of als een onderhandelaar. En is het uw taak uw werk en uw afdeling te optimaliseren om efficiënt te zijn. U moet ook duidelijk kunnen communiceren, overtuigen en kunnen omgaan met crisisperiodes.

De sessies worden aangeboden in kleine groepen (max. 20 personen) om de interactie te bevorderen. Behalve in Brussel worden er ook enkele sessies georganiseerd in Vlaanderen en Wallonië. Om alle sessies toegankelijker te maken, hebben wij een substantiële prijsverlaging doorgevoerd.

U vindt op deze website het programma van de Legal Soft Skills Academy met alle praktische informatie en wat elke training u kan bieden.

Wij wensen u veel plezier in uw professionele ontwikkeling.